vineri, 20 februarie 2015

Vrăjile magice Elementale





Mulți oameni care practică vrăjitoria doresc să folosească vrăji magice elementale, care este o formă foarte naturala de magie. De asemenea, mult mai ușor de  învatat (și amintiți-vă) calitățile și atributele celor 4 elemente de bază, mai degrabă decât să învețe sute de alte corespondențe pentru plante, pietre sau uleiuri. Desi poate fi mai simplu decât alte vrăji, vrăjile magice elementale pot fi foarte puternice.


AER

În primul rând, avem elementul de aer. Calitățile care le reprezintă aerul includ: idei, inspirație, creativitate, inteligenta, libertate, noi începuturi și claritate mentală. Dacă doriți o vraja pentru oricare dintre aceste calitati, ar trebui să includă aer în magia ta. Elemente cum ar fi pene, clopote, tămâie și cuarț toate au atribute de aer.

PAMANAT

Următorul este pământul. Acesta este un element care vine de la pregătire, toate formele de natură, bani și prosperitate, creșterea economică, reguli și responsabilitate. Dacă doriți fie reprezentat pamantul pe altarul tău, puteți utiliza o pentagrama, pietre, un bol de pământ sau rocă de sare. Pentru vrăji de pământ, se folosesc cristale si plante specifice pamantului, deoarece acestea sunt elemente naturale direct din pământ.

FOC

Următorul element pentru vrăjlei magice este focul. Vrăja lumanarilor sunt cel mai popular tip de vraja si vrăjitorie. Elementul foc este folosit pentru vrăji care implică pasiune, energie, forta, creativitatea și furie. Uneltele includ lumanari (evident), precum și un vas de sticlă vulcanică, athame (deși unele tradiții au athame asociate cu aer). Vrăjile de foc implică de obicei lumânări.

APA

Și, în sfarsit am ajuns la elementul apă. Energiile de apă sunt adesea folosite în vrăji pentru dragoste, fertilitate, prietenie, vindecare și somn. Se folosesc cristale, cum ar fi acvamarin si piatra lunii, la fel ca și ierburi  (liliacul). Un potir este instrumentul pentru altar pentru a reprezenta elementul apă. Cand veți face vraji de apă, încercați să utilizați apa de ploaie colectata în mod natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu